Frequently Asked Questions

Krav for å delta:


For å bli tatt opp til utdannelsen bør du ha praktisert vinyasa/dynamisk yoga i halvannet år. Kurset tjener som en videreutdannelse for deg som har en grunnutdannelse/kurs i yoga fra før og ønsker å lære videre for å bli vinyasalærer. Du som er yogalærer fra før vil motta et diplom etter fullført kurs og prøveundervisning. Kurset er også åpent for deg som ønsker å fordype deg i vinyasa-yoga for å utvikle din egen praksis uten at du er yogalærer fra før. Du som ikke er yogalærer fra før vil motta et kursbevis etter endt kurs.
Søknad:


Vi ønsker å vite litt om deg, hva som er motivasjonen din for å delta og hvor lenge du har praktisert og med hvem. Skriv hvor du har utdannelsen din fra hvis du allerede er yogalærer. Nevn gjerne om du har bakgrunn i andre bevegelsesmetoder (dans, turn etc). Husk også å legge ved informasjon om eventuelle sykdommer/ skader. Fortell om du ønsker å delta i studio eller online via Zoom.

Søknad sendes til: pimako@online.no - mrk. med Vinyasa 55 timers TT

I søknaden skal du også skrive ditt fulle navn, full adresse, mobilnummer og e-postadresse.
Vilkår for avbestilling:


Avbestilling innen 4 uker før oppstart- 100% av beløpet refunderes. Avbestilling mellom 4-2 uker før oppstart- 50% av beløpet refunderes. Etter 2 uker for oppstart refunderes ikke noe av beløpet.
Om lærer - Pia Maria Kozlowski:


Pia har ukentlige klasser i vinyasa yoga ved Oslo Yoga, og underviser i vinyasa og restorative yoga på forskjellige studioer i Oslo. Hun underviser ved Oslo Yogas grunnleggende yogalærerutdannelse og leder videreutdannelsen i vinyasa yoga. Pia har praktisert yoga og meditasjon siden 2001 og har undervist i yoga siden 2003. "Da jeg startet å praktisere yoga var det først i Iyengar yoga, men med min bakgrunn i dans falt det seg etterhvert mer naturlig for meg å utforske og praktisere vinyasa- yogaens mer flytende form. Jeg opplevde raskt hvor terapeutisk denne formen var for meg og fordypet meg stadig mer i Vinyasa krama filosofi og Yogaterapi. Jeg begynte å undervise Vinyasa yoga til dansere da jeg selv drev med dans under et 4-årig opphold i Madrid og siden har denne formen for yoga vært mitt fremste redskap til å dele og hjelpe andre dypere inn i sin kropp og sin praksis. Jeg har mange og forskjellige lærerutdannelser og år med undervisning bak meg både i vinyasa-yoga, ashtanga yoga og restorative yoga men også i tradisjonell yogaterapi der individers spesifikke behov imøtekommes. Med lang erfaring og undervisning i vinyasa-yoga tar jeg kroppens alignment-prinsipper og forskjeller på alvor gjennom å fokusere på skadeforebygging og tilstedværelse i oppbyggingen av sekvenser. Samtidig fletter jeg inn chakra-bevissthet slik at sekvensene oppleves som meningsfulle og terapeutiske. Jeg fletter inn prinsipper fra yogaterapi inn vinyasa-klasser og vinyasa-krama-filosofi inn i yogaterapi og gir personlig veiledning i klasseundervisning."